5 Simple Statements About گیاه اسپند Explained
5 Simple Statements About گیاه اسپند Explained
Blog Article
خواص درمانی و نحوه مصرف جدوار چگونه است؟
مصرف اسپند به دلیل طبع گرم آن برای افراد دارای مزاج گرم (صفراوی) مضر است و این افراد بایستی در مصرف آن احتیاط کنند.
بررسیهای انجام شده نشان میدهد که گیاه اسفند میتواند در کنترل وزن فردی بسیار موثر باشد.
دود اسپند به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی و ضدعفونیکننده، میتواند به التیام و خشک شدن تاولها کمک کند.
اسپند همچنین یک ضد درد قوی محسوب میشود که میتواند به تسکین امراض مختلف کمک کند.
در طب سنتی، از دود اسپند برای تسکین علائم آبله مرغان، کاهش خارش و سوزش تاولها و سرعت بخشیدن به روند بهبودی استفاده میشود.
خوردن اسپند به هر شکلی (دانه، عصاره، روغن) باعث مسمومیت میشود اما اگر به میزان مناسب و زیر نظر متخصص مصرف شود میتواند خواص سلامتی و درمانی بیشماری به همراه داشته باشد.
سیستم گوارش انسان نیز از خواص اسپند گیاه اسپند برخوردار است. متخصصان طب سنتی بر این باورند که مصرف اسپند میتواند با اثرگذاری بر روی آنزیمهای گوارشی به بهبود سیستم گوارش، کاهش معده درد و دل درد، کاهش یبوست و درمان اسهال کمک کند.
اسپند با داشتن ترکیباتی مانند هارمالین و هارمالین، میتواند به افزایش سطح هورمونهای زنانه مانند استروژن و پروژسترون کمک کند. این امر میتواند به نظم یافتن چرخه قاعدگی و رفع مشکلاتی مانند تاخیر یا عدم تخمکگذاری در زنان مبتلا به تنبلی تخمدان کمک کند.
به گزارش فرتاک نیوز، اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قرهداغیان است که با نامهای دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته میشود.
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
ظاهر کمک مالی ایجاد حساب ورود ابزارهای شخصی کمک مالی
خوشبختانه یکی دیگر از مزایای اسپند مربوط به آرامش روان است. این گیاه کمک میکند تا فرد بتواند بهتر شرایط روحی و روانی خود را کنترل کند و در ناملایمات زندگی استقامت بیشتری داشته باشد.
اسپری کردن عصارهی اسپند روی پوست و مو میتواند شما را از شر شپش خلاص کند. همچنین انگلهای مزاحمی که لای موها یا روی پوست شما خانه کردهاند و شما را به خارش میاندازند از بین میبرد.